TYÖHARJOITTELU THAIMAAN BANGKOKISSA.

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ystävykset Hua Hinissä

Perjantaina 30.5 lensi rakkaat ystävämme Kati ja Sanni tervehtimään miuta ja Annikaa Thaimaan lämpöön kymmenen päivän ajaksi. Lento Bangkokiin laskeutui samaan aikaan kuin Jonnan lento, eli 07:15. Olimme kentällä turreja vastassa josta hyppäsimme taksiin ja hurautimme itsemme Hua Hiniin. Ensin ajatus oli taittaa matka bussilla, mutta oltiin liian myöhään ostamassa lippuja. Bussissa oli tilaa vain kolmelle ja seuraava olisi lähtenyt vasta parin tunnin päästä, joten päädyimme taksiin. Note to myself: OSTA BUSSILIPPU AJOISSA!

Hua Hin Beach
Vasemmalta: joku muukalainen, Kati, Annika, Sanni.
Hua Hinin päässä savon vahvistuksemme Laura 1 ja Laura 2 oli jo edellisenä päivänä matkustaneina varanneet meille huoneet mukavasta pienestä hotellista, vain parin sadan metrin päästä rannasta. Saavuttuamme hotelliin, kyseisiä huoneita ei kuitenkaan ollutkaan enää tarjolla. KOSKA THAIMAA. No, pienen selvittelyn jälkeen saatiin sitten kalliimmat huoneet hieman normaalia edullisempaan hintaan. :) 

Toteutinpa yhden pienen unelmanikin.
Hotelli kuvan vasemmassa reunassa. Matkaa MC:hen vaivaiset 50m. ;)
Viikko Hua Hinissä kului lähinnä rannalla loikoillessa. Mukava ja rentouttava loma siis. Näin low seasonilla Hua Hin oli mukavan hiljainen. Tosin itse pidän enemmän pienistä paikoista ja niiden tunnelmasta, joten Hua Hin tuskin kuuluu jatkossa matkasuunnitelmaani. Kerran nähty ja se riittää. 

Thaikkumies SUOMI -paidassa !

Matkalla Wat Khao Ta Keab -temppelille.

Näkymä Wat Khao Ta Keab -temppeliltä.
Fat Cat nimisessä baarissa Jazzia soitti tanskalainen Dr. Jazz.
 Rantalomailun jälkeen tytöillä oli vielä pari päivää Thaimaan aurinkoa jäljellä. Ne vietettiin Rangsitissa meijän "omilla huudeilla". Käytettiin tytöt myös Chatuchack marketilla ostamassa viimeiset tulijaiset. 

Matkalla shoppailemaan. Rangsit.
Liian pian kymmenen päivää meni ja tyttöjen piti lähteä takas Suomeen sorvin ääreen. SNIIFF. No, pian tullaan itsekkin perässä. 

Se, mikä fiilis itselle jäi tyttöjen reissusta, on että heillä oli mukava ja auringontäyteinen loma ja molemmat taisivat tykästyä Thaimaahan kovasti ja vielä enemmän. Miulla oli ihanaa kun tytöt oli täällä, pieni muistutus kotoa. Toisaalta jo valmiiksi koti-ikävästä kärsivänä tuo tuulahdus kotoa oli myös hiukan surullista. Koti-ikävä taisi jopa pahentua... No, nyt ei auta kun nauttia näistä jäljellä olevista kahdesta viikosta mahdollisimman paljon! :) 

Koti, pian tullaan!

-Eini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti